![Huis, Tuin en Keuken](https://static.ouders.nl/uploads/forums/2020/12/huis_tuin_en_keuken_5c886a-750x300.jpg)
![Huis, Tuin en Keuken](https://static.ouders.nl/uploads/forums/2020/12/huis_tuin_en_keuken_5c886a-750x200.jpg)
Huis, Tuin en Keuken
![Hadewich](https://static.ouders.nl/uploads/identicons/4c3f4aa11750f834b6ce4a1282aec39f-50x50.jpg)
Hadewich
17-10-2014 om 14:46
Stoofpot met zuurgeworden rode wijn?
Wij bleken nog een aangebroken fles rode wijn te hebben, hartstikke zuur geworden. Kan ik die nog gebruiken, in een stoofpot ofzo? Of beter maar weggooien?
![Chiquita](https://static.ouders.nl/uploads/identicons/1ab9a1b7914c8b625680f9e03729ca9b-50x50.jpg)
Chiquita
17-10-2014 om 14:47
niet teveel
want zuur geworden rode wijn is dus rode wijnazijn (nou ja vergelijkbaar). Om het stoofvlees zachter te maken scheutje erbij maar zeker niet teveel
![Hadewich](https://static.ouders.nl/uploads/identicons/4c3f4aa11750f834b6ce4a1282aec39f-50x50.jpg)
Hadewich
17-10-2014 om 14:52
Okee
Normaal hoort er wel wat azijn bij stoofvlees, dus ipv azijn wat van mijn zure rode wijn dus...
Bedankt!
Reageer op dit bericht
Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.