Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

angel3

angel3

11-02-2012 om 11:51

Soep bewaren spoed

Ik heb linzen soep gemaakt voor morgen. Volgens recept moet de soep grof gepureerd worden en dan opgediend. Zal ik nu al pureren en dan wegxetten of zo laten, wegxetten en morgen opwarmen en voor opdienen pureren ? Wordt het te dikkig als ik nu pureer en wegzet ? Iemand n idee ? Dank !

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Wegzetten

Laat het maar rusten. Daar vallen de linzen vanzelf al een beetje van uitelkaar.
Morgen eerst pureren en roerend opwarmen (anders bakt het aan). Pas als het warm is, kun je goed beoordelen of en hoeveel vocht er nog bij moet.
Je kunt de warme soeppan trouwens buiten zetten. Dat is een prima koelkast deze dagen.
Groet,
Miriam Lavell

Fiorucci

Fiorucci

11-02-2012 om 12:04

Precies, het kan buiten staan, en de rest doe je morgen zoals Miriam beschrijft. Goed idee trouwens, dat is lang geleden, linzensoep.

angel3

angel3

11-02-2012 om 12:04

Dank

Ja had ik ook bedacht....buiten maar met al die katten ? Zet t denk in de schuur. Daar is t rond vriespunt ....

Fiorucci

Fiorucci

11-02-2012 om 13:40

Kan wel hoor

Ja, kan hoor, buiten, als je even wat zwaars op het deksel legt. dan lukt het katten niet om je soep op te eten..
Als ze het al lusten...hoewel, ik heb een kat die spinazie eet..

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.