Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Monet

Monet

28-09-2011 om 10:50

Pittige spaanse kiprecept gevraagd!

Vrijdagavond heb ik een avondje tapas eten met mijn collega's, en ik heb toegezegd voor pittige spaanse kipdrumsticks te zorgen! Wie heeft voor mij het ultieme recept?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Super simpel...

maar wel lekker : Hot salsa chicken

•1/2 kilo kippevleugeltjes/drumsticks
•Dorito’s dipsaus (Hot Salsa Dippas)
•citroensap
•1 teentje knoflook

Marineer de kip in de dipsaus. Breng het verder op smaak met een in kleine stukjes gesneden teentje knoflook, en een klein scheutje citroensap. Laat het gedurende een dag in de koelkast staan.

Bak het de dag erna gaar gedurende ongeveer 30 minuten. Doe dit op laag vuur in een anti-aanbakpan met de deksel erop. Roer het geheel af en toe om, zodat de saus niet aanbrandt.

veel plezier!
Jons

Monet

Monet

28-09-2011 om 16:12

Jeeee

Dat klinkt inderdaad erg simpel en lekker
Dankjewel!

ilsepilse

ilsepilse

28-09-2011 om 17:50

Hot wings

van aldi vond ik deze zomer ook lekker pittig op de BBQ, ze lagen toen in het vriesvak van de Aldi!

Monet

Monet

29-09-2011 om 20:49

Het is geworden.....

Kipkluifjes in een braadzak met kant en klare kruiden in de smaak Knoflookkip!
en lekker dat ze zijn!

Afblijven!

ze zijn toch voor morgen voor je collega's? Afblijven!

Monet

Monet

30-09-2011 om 07:36

Maar purk......

Ik wil het niet op mijn geweten hebben dat mijn collega's het hele weekend beroerd en ellendig zijn van mijn kip? Daarom moet ik er toch eerst zelf goed van proeven??

Terpi

Terpi

30-09-2011 om 11:17

Nou en het ene pootje is het andere niet...

dus je moet royaal proeven ook om er heel erg zeker van te zijn!

Sancy

Sancy

30-09-2011 om 13:47

Precies

Bovendien zijn er liefhebbers voor rechterpoten en mensen met voorkeur voor linkerpoten. Je moet op zijn minst beide soorten geproefd hebben.

Massi Nissa

Massi Nissa

30-09-2011 om 20:57

Alles opeten

Ik zou gewoon alles thuis opeten, want a) zo bezorg je je collega's een minderwaardigheidsgevoel en b) dan worden er de volgende keer nog meer culinaire hoogstandjes van jou verwacht.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.