Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

.Marietje

.Marietje

28-11-2010 om 20:34

Ouders 50 jaar getrouwd

Mijn ouders zijn binnenkort 50 jaar getrouwd en geven een brunch voor vrienden en familie. Wie heeft er leuke tips om dit als kinderen op te leuken en cadeauideeen? Ze willen niets hebben........
We denken aan een paar leuke foto's uit de oude doos en het fotograferen van alle gasten. Alle suggesties zijn welkom.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Ideeen

Vlaglijn met 50 vlaggetjes eraan met zoveel mogelijk foto's van elk getrouwd jaar, dus in dat jaar geboorte van jou, eventueel zussen en broers krijgen eigen vlag. Wanneer zijn ze verhuisd etc.

Weet je of kun je achter halen wat ze 50 jaar geleden op hun huwelijksdag gegeten hebben? Dat zou je in de brunch kunnen verwerken.

Als er veel gasten komen zou ik wegwerpcamera's op de tafels leggen en de gasten zelf ook foto's laten maken. Oke, krijg je ook hele flauwe onbuikbare foto's mee maar toch zul je zien dat er ook hele leuke grappige foto's uit komen.

Groetjes Pham

Janna3

Janna3

28-11-2010 om 23:00

Fotoboek

Wij hebben laatst bij een huwelijksjubileum alle genodigde gasten gevraagd een of meerdere foto's in te sturen voorzien van een tekstje met een herinnering en een wens voor het paar. Daarvan hebben bij de Hema een fotoboek (zo'n digitale) laten maken. Wel even wat werk, maar het viel enorm in de smaak!
Gefeliciteerd trouwens, 50 jaar is wel een hele mijlpaal!

Ineke P.

Ineke P.

30-11-2010 om 08:01

Bruidsboeket

Wij zijn met de oude foto's naar de bloemist gegaan en hebben het bruidsboeket en de corsages voor het bruidspaar laten namaken. Werd reuze op prijs gesteld.Zo leuk ook dat de oude mensen die op de trouwdag zelf geweest waren het nu nog herkenden.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.