Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Fransien

Fransien

13-11-2011 om 20:18

Ontharen

Zo nu en dan heb ik het even helemaal gehad met ontharingscreme en scheermesjes en ik zag in het blokkerkrantje van deze week de flash&go staan. Heeft iemand daar ervaring mee?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Interessant

Ik lees mee

Fransien

Fransien

16-11-2011 om 15:51

Niemand ervaring?

Hmm, zo te merken heeft er niemand ervaring. Is er iemand van plan om dat ding aan te schaffen of heeft er iemand ervaring met een soortgelijk apparaat (ontharen op basis van lichtpulsen)?

ishtar

ishtar

16-11-2011 om 17:52

Ooit, tijd geleden

heb ik eens zo'n behandeling gehad bij de schoonheidsspecialiste.
Had bij mij weinig tot geen (en al zeker geen blijvend) effect (en dat zou wel moeten) Het is redelijk pijnloos, de lichtflits zelf is wel even gevoelig (maar dat staat in geen verhouding met harsen of epileren of zo)
Ik zou er geen kopen.

Tigerfeet

Tigerfeet

22-11-2011 om 13:30

Googlen

Er is weleens onderzoek naar geweest, volgens mij zijn het miskopen wat ik me ervan herinner
tigerfeet

Fransien

Fransien

24-11-2011 om 11:38

Dat wordt hem dus niet

Ik heb eens stevig gegoogled, de ervaringen lijken niet blijvend, en ik vind het een te groot bedrag om gewoon even uit te proberen.
Als iemand een ander goedkoop alternatief voor ontharingscreme of scheermesjes weet waarbij je geen ingegroeide haartjes krijgt (mijn euvel bij scheermesjes), ik houd mij aanbevolen.

ishtar

ishtar

24-11-2011 om 12:37

gebruik de tondeuse. Blijven de haartjes net wat langer, maar dan zou je er met een vergrootglas voor moeten gaan zitten wil dat duidelijk opvallen. De rode pukkeltjes na scheren of andere manier van ontharen (heb ook creme en hars gehad)zijn veel opvallender.
Mijn bikinilijn is overigens mijn enige probleemzone. oksels en benen (als ik ze scheer )hebben geen last van ingegroeide haartjes.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.