Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

dihanne

dihanne

07-01-2016 om 07:19

nog een stoofpeertjesvraag........

Nog een stoofpeertjesvraag.......

Ik heb een mooie grote glazen pot stoofperen gekregen, zelf gemaakt door een vriendin. Ze vertelde erbij dat het pittige peertjes zijn, ik zie ook inderdaad laurierblaadjes en stukjes gember in de pot zitten.

Volgende week komen er mensen bij ons eten, en dan wil ik ze gebruiken.

Maar waar combineer ik pittige stoofpeertjes mee?
Hebben jullie ideeën?
Het wordt een vegetarische maaltijd.

groetjes,

Dihanne

Moni

Moni

07-01-2016 om 08:23

Spruitjes?

Die worden vaak gewokt met appels. Pittige peertjes lijken me daar lekker bij.

In een salade lijkt me ook lekker.

Het nat kan ook in een saus als smaakmaker

Hartige taart

Ik zou voor een vegahap ze verwerken in een hartige taart met brie en ragfijne preiringetjes. En daarbij dan een groene salade met noten.

Goudvis

Goudvis

07-01-2016 om 16:42

kaas

Het lijkt mij toch het lekkerst op een bordje met er om heen gerangschikt diverse pittige kazen. Dan hoef je ze niet verder te bewerken, lijkt me zonde van de peertjes om ze ergens doorheen te doen.

Ik zou t vragen aan de vriendin waarvan je ze gekregen.

Zij heeft ze gemaakt en weet er vast veel lekkere combinaties mee mee?

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.