![Huis, Tuin en Keuken](https://static.ouders.nl/uploads/forums/2020/12/huis_tuin_en_keuken_5c886a-750x300.jpg)
![Huis, Tuin en Keuken](https://static.ouders.nl/uploads/forums/2020/12/huis_tuin_en_keuken_5c886a-750x200.jpg)
Huis, Tuin en Keuken
![Ivanka10](https://static.ouders.nl/uploads/identicons/236da363e0253be3ae940761a0a5c466-50x50.jpg)
Ivanka10
28-10-2014 om 21:04
Monchou taart
Ik wil voor een verjaardag een monchou taart maken maar kan je alleen de echte monchou daar voor gebruiken of heb je ook nogbiets anders ?
![Jessica O](https://static.ouders.nl/uploads/identicons/0df1ca3d3bc162eae5259f249f3f14fe-50x50.jpg)
Jessica O
28-10-2014 om 21:53
roomkaas
Naturel roomkaas werkt ook hoor.
Zelf maak ik wel vaak lepelgebak ervan. Kruimels van bastogne koek onderin, monchou er bovenop en dan de vlaaivulling. Ideaal om te serveren.
![Ivanka10](https://static.ouders.nl/uploads/identicons/236da363e0253be3ae940761a0a5c466-50x50.jpg)
Ivanka10
28-10-2014 om 21:58
Jessica
Doe je datcin bekertjes ??
Zat dat al tezoeken op maar kon er niets over vinden ?
![Jessica O](https://static.ouders.nl/uploads/identicons/0df1ca3d3bc162eae5259f249f3f14fe-50x50.jpg)
Jessica O
29-10-2014 om 09:22
ivanka
Doorzichtige plastic bekers of gewoon mooie glaasje (dan heb je wel wat meer afwas).
Kruimels doe ik zonder boter in de glaasjes en dan de laagjes erboven op. Werkt ook met kwarktaart ed.
![Tango](https://static.ouders.nl/uploads/identicons/99ec9c94e5ac28a2574e5d166870c240-50x50.jpg)
Tango
30-10-2014 om 11:14
Wat wij deden
Was op zo'n kant en klare bodem een mix van monchou, slagroom en suiker uitsmeren en daar bovenop fruit uit een blik of vers fruit. Was altijd best lekker en heel makkelijk.
Reageer op dit bericht
Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.