Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Cherry

Cherry

07-05-2013 om 12:38

Kersconfituur

Ik heb een XXL pot "kersenconfituur" in de voorraadkast staan. Iemand enig idee wat ik daarmee zou kunnen doen? Ik neem aan dat je dat niet zo uit de pot naar binnen lepelt, maar hoe dan wel?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
Fiorucci

Fiorucci

07-05-2013 om 12:55

Nou...

Op brood, door yoghurt, taart maken, er kan van alles. Hier nog wat ideeen:
http://www.mijnreceptenboek.nl/recepten/met/kersenconfituur/

mix

mix

07-05-2013 om 16:36

op ijs, of in de blender en door boerenyoghurt roeren, dan in de vriezer voor een aantal uren. Tussendoor af en toe omroeren en je hebt heerlijk vruchtenijs. Ben je mooi in 1 keer van je XXL-pot af.

Rode Vulpeninkt

Rode Vulpeninkt

07-05-2013 om 17:56

Kersenjam

Is dat niet gewoon kersenjam? Ik vind dat onweerstaanbaar op een cracotte of beschuitje, met een laagje roomboter!

Cherry

Cherry

07-05-2013 om 19:35

Mix

Ijs! Dat gaat het worden. Bedankt.

Mix

Boerenyoghurt in de vriezer? Dit is nieuw voor me. Geeft dit een soort zure ijs?

mix

mix

11-05-2013 om 17:18

Boerenyoghurt

Door de vruchtjes (en evt een schep honing) wordt het eigenlijk wel zoet. Ik gooi er vaak de diepvriesvruchtjes van c1000 door(ongeveer 1.5 doos op zo'n emmer yoghurt) en als je dan bv frambozen, bessen, aardbeien neemt, neemt de smaak van de vruchten het redelijk over. Dieetiste vond het een heel verantwoorde snack en mijn oppaskindje vindt het leuk om te maken en heerlijk om te eten

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.