Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

maman

maman

24-11-2014 om 20:15

Ideeen voor uitje vaders verjaardag.

In januari viert mijn vader zijn zoveelste verjaardag. Normaal is dat gewoon een verjaardagsvisite thuis. Maar dit willen we het eens anders doen. Maar de vraag is wat zullen we gaan doen in januari?. Overdag zijn we met 10 volwassenen en 9 kinderen in de leeftijd van 2 t/m 15 jaar. 's avonds willen we ergens gaan eten met de ooms en tantes, vrienden etc erbij. Het moet een beetje in het noorden zijn. Groningen, Drenthe en de oostkant van Friesland zo ongeveer. Alle ideeen zijn welkom. Vooral van leuke gezellige plekjes om te eten met een groep. Eventueel met een activiteit. En wat zouden we in de middag kunnen doen met de kinderen en kleinkinderen?

+ Brunette +

+ Brunette +

24-11-2014 om 22:43

Stad Groningen?

Moderne-kunstmuseum van Groningen bezoeken. Martinitoren beklimmen. Leuke restaurants heb je daar ook zat.

Preston Palace

...all-in-arrangementen: eten drinken en vertier

Zwaagwesteinde Fr

http://www.sanjesfertier.nl/gegarandeerd-een-leuk-dagje-uit

http://tinyurl.com/nijesanjes

We hebben daar wel een reunie gehad van familie. Veel te spelen voor de kinderen, voor de ouderen om mee te doen of er tussendoor te wandelen en tussendoor een diner en de mogelijkheid om films en dia's te draaien en voordrachten te houden.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.