Weet jij welke voedingsstoffen je extra nodig hebt tijdens de zwangerschap? Deze vitamines zorgen voor een gezonde zwangerschap
Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

15-01-2013 om 14:26

Huid

Oprah Winfrey is bijna 60 jaar oud, toch heeft ze nog een glad babyvelletje (in haar gezicht)
Weet iemand hoe ze daaraan komt ? Welke behandelingen/ingrepen geven haar die huid ?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
bibi63

bibi63

15-01-2013 om 15:14

Pfff

Is dit nu een serieuze vraag?
Ten eerste is ze behoorlijk gezet en gezette mensen hebben vaak een gladdere huid (lees: onderhuids vet wat de rimpels niet zo laat zien). En verder zie je haar op TV of in een Glossy, dus behoorlijk in de make-up geweest, gefilterd licht, gefotoshopt enz. En wat dacht je van wat spuitjes botox. En verder: ze is een negerin, en die tekenen vaak wat minder dan blanken.
Dus als jij ook een glad huidje op je 60-ste wil, dan zal ik zeker niet aan de dure creme's gaan, maar lekker een spuitje botox
Bibi

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey

15-01-2013 om 16:55

Velletje

Natuurlijk is het serieus dat ik niet als een uitgelabberd oud verlebt vel wil gaan rondlopen
Ik ben mijn hele leven al gewend er veel jonger uit te zien en wil dat wel graag zo houden, in de mate van het mogelijke
botox, infrarood, peeling, maskers, liften, .... ik zou graag ervaringen horen

mirreke

mirreke

15-01-2013 om 19:19

Ik denk vooral

Een hele dikke portemonnee

mirjam

En daarbij

`Black don´t crack` zeggen ze in de VS wel. Zwarten en Aziaten verouderen iha aanzienlijk minder snel dan blanken. Dus Oprah´s pigment zal haar ongetwijfeld ook goede diensten bewijzen.

Groeten,

Temet

Aziaten

ik word de laatste tijd gewezen op het gebrek aan rimpels. Nou ben ik bijna 38 en zie ik wel degelijk rimpels ontstaan (naast mijn mondhoeken omdat ik altijd zo chagerijnig kijken denk ik .

Het voordeel van zo'n dikke aziatische huid is inderdaad dat je vrij langzaam rimpels krijgt, maar als ze er eenmaal zitten..... Oh en ik ben aan het sparen voor een ooglift, mijn aziatisch ooglid begint te hangen op mijn wimpers (vermoeiend is dat) en dat moet voor mijn 40e gefixt worden heb ik besloten.

Ik denk dat Oprah ook zo'n lekkere dikke rubberen huid heeft. Maar het is ook wel erg makkelijk om met de juiste belichting en lagen make-up er goed uit te zien dus neem haar even niet als voorbeeld ! Trouwens ze is ook wel eens zonder make-up en haarwonder aan haar zijde op tv geweest en dan schrik je je kapot dus, echt het is allemaal niet zoals het lijkt (overigens wel gaaf dat ze het durft, dat vond ik het Jessica Parker ook toen ze voor het altaar door Mr Big achtergelaten werd, toen verscheen ze ook in een scene zonder make-up, man een uitgedroogde dode muizenhoofd had ze, zover ik dat ooit gezien heb uiteraard).

ach waar hebben we het eigenlijk over.

Kaaskopje

Kaaskopje

16-01-2013 om 01:34

Show

Ze heeft een keer in haar show zo'n peel-behandeling laten zien. Ik vond het er nogal spannend uitzien en ik zou het niet snel kiezen. Wie weet heeft Oprah het wel aangedurft. Maar om eerlijk te zijn denk ik dat ze niet veel verder is gegaan dan een paar bescheiden botoxspuitjes. Volgens mij ziet ze er bij het ontbijt meer uit als een 60 jarige dame als wanneer ze voor de camera staat/zit.
Mijn mening over verlept-vrij ouder worden: ik vind het er snel 'wanhopig' uitzien. Iemand die 80 is en nog steeds een zeer scherpe kaaklijn heeft en geen door het leven getekende lijnen in het gezicht vertoont, dat voegt niet.
Wat mijn grens is: liften van oogleden. Maar dan zo dat je er niet uitziet of je iedere dag omvalt van verbazing.

sjaan

sjaan

16-01-2013 om 08:37

Genen

Mijn moeder van 63 heeft nog een bijna rimpeloze huid, mooi glad vel. Haar geheim: de huid van mijn oma (die met 92 jaar ook amper rimpels heeft), mijn moeder heeft ook weinig make up gebruikt en wel altijd een goede dag creme.

Ik heb de huid van mijn vader, dus ondanks dat ik weinig make up gebruik, goede dag creme heb ik wel al mijn eerste rimpels te pakken op mijn 37ste.

Maar zoals hier boven al gezegd, Oprah zonder make up, dan zie je echt geen mooi baby glad huidje hoor. En zo zijn er veel "sterren" die er zonder make up heel anders uit zien.

Vic

Vic

16-01-2013 om 13:36

Ooglidcorrectie (o.t.)

Eens over zo'n ooglidcorrectie. Ik heb laatst eens gegoogeld en de prijzen vielen me alleszins mee. Voor minder dan 1000 euro kun je je bovenste oogleden laten liften. Maar ik durf het dan weer niet aan om naar de eerste de beste kliniek te gaan. Kun je zoiets niet beter in een 'echt' ziekenhuis laten doen? En wat is de houdbaarheid van zo'n operatie? Bij mij hangt het behoorlijk maar nog lang niet zover dat de verzekering betaalt (dan moet je ooglid over je pupil hangen!). Ik weet zeker dat ik er behoorlijk van opknap als je weer bewegend ooglid ziet (bovendien blijft mijn oogpotlood dan tenminste zitten), maar als het na 5 jaar weer op dezelfde hoogte hangt doe ik het dan wel.

Sunja

Sunja

16-01-2013 om 14:10

Smeren

'smeren smeren smeren - maakt niet uit of het om dure of goedkope potjes gaat, als je maar smeert. En veel water/kruidenthee drinken' Dit is een citaat van een vriendin van mijn moeder die schoonheidsspecialiste is en 'iets tegen rimpels' adviseerde.

Ooglidcorrectie o.t.

Goede vriendin van me heeft het pas laten doen. Heel mooi geworden. Ik zou het op een dag ook wel willen.

Het lijkt me erg lastig dat je na de behandeling strak op je rug moet slapen - en niet in je ogen wrijven uiteraard. Ook lijkt het me niet leuk er een aantal dagen/ weken mishandeld uit te zien door de blauwe plekken. oh ja, en twee maanden uit de zon blijven.
Ik slaap altijd met veel gedraai en graag op mijn buik.

ik zie hier de prijs van 850 euro staan voor beide ogen. Ik vind het ook wel mee vallen alleen heb ik het nu niet. Ik zelf denk dat ik het na/in de zomervakantie volgend jaar wil laten doen. Ik ga binnenkort op een intake bij een kliniek in Maarssen. Enige twijfel die ik heb is over het littekenweefsel, mijn littekens zijn goed zichtbaar en het duurt vrij lang voordat een wond bij mij wegtrekt.

Kaaskopje

Kaaskopje

17-01-2013 om 00:17

Wijsheid

Ik weet eigenlijk niet wat wijsheid is bij de beslissing over waar je een ingreep wilt laten doen. Op de een of andere manier heb ik meer vertrouwen in een arts die in een gewoon ziekenhuis plastische ingrepen uitvoert, dan in een arts in een kliniek die zuiver gericht is op een strakker uiterlijk.
Ik heb mijn oogleden zo'n 10 jaar geleden laten liften, maar dat maakte onderdeel uit van een iets grotere correctie. Ook mijn voorhoofd is toen deels een beetje gelift, waardoor een wenbrauw iets hoger werd getrokken. Zo subtiel, dat mijn zussen amper zagen dat er iets gedaan was. Maar als je de foto's ziet, is er echt een voor en na de ingreep te zien. In mijn geval was de aanleiding van de ingreep niet de wens om er jonger en strakker uit te zien, maar omdat ik niet blij was met mijn uiterlijk. Ik kan nu dus moeilijk beweren dat ik tegen gezichtscorrecties ben, maar ik vind vaak dat men zo doorslaat. Waarom zou je vel niet een beetje mogen lebberen als je ouder wordt? Dat is normaal. Door de mogelijkheden die er zijn om er jonger uit te zien dan de werkelijke leeftijd, zou je haast het gevoel krijgen dat je daar gebruik van móet maken als je niet achter wilt blijven.

Tja

ik wil het laten doen omdat mijn oogleden op mijn wimpers hangen en ik dus savonds met mijn kin omhoog moet kijken of dus mijn wenkbrauwen moet optrekken wat dus vermoeide ogen opleverd. Ik verwacht ook dat de cilindrische afwijking in beide ogen minder zal worden zodra de druk op mijn oogbollen dus minder wordt. Het bij effect van een meer open/jongere blik is wel prettig.

Mijn schooenmoeder heeft het een aantal jaar geleden laten doen en toen moest het over omdat het niet goed gedaan was (te weinig weg gehaald en er was iets slordig gedaan ofzo) nu 5 jaar later is het opnieuw nodig maar heeft ze er geen zin in om het nog een keer te laten doen.

Oh kaaskopje

"In mijn geval was de aanleiding van de ingreep niet de wens om er jonger en strakker uit te zien, maar omdat ik niet blij was met mijn uiterlijk."

dat niet blij zijn met je uiterlijk is toch net zo beargumenteerd als niet accepteren dat je hangend vel hebt ?

Dat jij niet vind dat andere mensen het niet mogen laten doen vanwege ouder worden is krom geredeneerd.Niet blij zijn is niet blij zijn, genoeg redenen voor jou om niet alleen de oogleden te doen maar ook nog eens die wenkbrauw !

Ooglidcorrectie (en ot)

Van hangende oogleden kun je flink last hebben. Je raakt eerder vermoeid als je lang moet kijken en je kunt er hoofdpijn van krijgen. In die zin is een ooglidcorrectie niet uitsluitend een zuiver cosmetische ingreep.

Wat betreft Oprah Winfreys vraag. Het valt me op dat je zegt dat je je hele leven al gewend bent er veel jonger uit te zien en dat je dat graag zo wilt houden.

Volgens mij is dat juist waar de schoen wringt? Je kunt de veroudering namelijk niet stoppen, en van al die ingrepen ga je er alleen maar vreemd uitzien. Kun je het niet beter zoeken in therapie? Acceptatie van jezelf, meer focussen op innerlijke ontplooiing etc.? Anders word je zo'n Annemarie Oster die maar blijft doormekkeren dat mannen niet meer naar haar kijken .

Kaaskopje

Kaaskopje

18-01-2013 om 00:47

Manda rijn

Ja en nee. Door iets wat bij mijn geboorte is gebeurd, is mijn gezicht licht assymetrisch geworden. Toen ik klein was zag je dat nog niet, maar door het groeien, ontstond die assymetrie. Ik zat daarmee en voelde mij er diep onaantrekkelijk door.
Ouder worden accepteer ik als onafwendbaar feit. Ik vind dat je mag zien dat ik geen jonge blom meer ben. Hoewel ik het natuurlijk wel een opsteker vind dat mensen mij nog steeds zo'n 7 jaar jonger inschatten). Maar ik zou dus nooit iets laten veranderen puur om er jonger uit te kunnen blijven zien. Ik maak dus wel verschil tussen plastische chirurgie die niet persé leeftijdsgebonden is en ingrepen die ouder worden moeten verdoezelen.
Ik schreef al dat mijn grens bij ooglidcorrectie ligt. Ik weet ook, o.a. door eigen ervaring, dat oogleden echt hinderlijk naar beneden kunnen zakken en dan is een correctie een prima oplossing. Dat je er dan meteen wat minder vermoeid uitziet is prettig. Maar ik vind het dus wel jammer dat vrouwen én mannen in steeds grotere mate niet meer accepteren dat hun gezicht merkbaar bij hun leeftijd gaat passen. Dat ik het jammer vind betekent niet dat ik bepaalde keuzes niet respecteer. Iedereen moet dat zelf weten.

Ella2007

Ella2007

18-01-2013 om 10:46

Normverlegging

Ha , waar ik wel eens over nadenk: als meer mensen hun uiterlijk laten corrigeren, wordt dat waarschijnlijk wel de norm, en als je dan niet meedoet, zoals ik, steek je op een gegeven moment wel erg af.....

Ik durf geen correcties in mijn gezicht te doen vanwege de vorming van littekenweefsel. Dat is bij mij erg zichtbaar, dikke rode rupsen. Diverse andere operaties al ondergaan, (blindendarm, keizersnee, en andere), elke keer hetzelfde, ondanks smeren etc, tot en met siliconengel van de dermatoloog aan toe. Het zit gewoon in mijn lijf. Ik hou het dus op gezond eten en drinken, niet bakken in de zon, niet roken, sporten. En dan maar hopen dat men me door mijn karakter woest sexy en aantrekkelijk vindt .

Peelings en zo lijkt me trouwens bitter pijnlijk. Voor TO: helaas kan ik je dus geen tips geven.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.