Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Hoe serveer je Libanees brood?

Ik heb van dat dunne pannekoek achtig Libanese brood voor op n feestje vanavond. Maar hoe serveer je dat? De verkoper zij dat warmmaken op de grillplaat lekker is, maar hoe serveer ik t dan? Snijden? Scheuren? Ik zie t soms in n pizzapunt gevouwen liggen maar voor de gasten is dat dan makkelijk? Ik heb hoemoes gemaakt en een feta dip enzo, iemand tips?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
40er

40er

12-03-2016 om 19:53

geen tips

Klinkt wel lekker!
Moeten de gasten dippen of met een lepeltje de boel erop smeren? Bij dippen zou ik volgens mij de scheur-methode nemen. Anders nette punten snijden.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.