Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

liora

liora

10-08-2013 om 13:11

Hoe heet dit gerecht?

Ik zag bij Masterchef een heerlijk pastagerecht. Papardelle met kipfilet en citroen, en? Het geheel zag er een beetje romig uit. Ik heb gegoogeld maar vind niet echt het juiste gerecht.
Gisteren geprobeerd zoiets te maken, maar het was niet echt lekker. Wie weet hoe het heet en heeft een echt goed recept voor me?

Liora

Lekker..!

Dat ziet er lekker uit...!

Hier verschillende opties: https://www.google.nl/search?q=lemon+chicken+pappardelle+recipe&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=nl&client=safari. Wat ik zo zie knoflook, witte wijn en crème fraiche erbij?

En hier vind je de recepten van de verschillende seizoenen masterchef: http://www.bbc.co.uk/food/programmes/b006t1k5. En van alle bbc-kookprogramma's.

liora

liora

10-08-2013 om 18:16

Dank!

Voor de eerste link! De tweede link laat alleen recepten zien van eerdere seizoenen, niet van de afgelopen week helaas..

Ik zie ook meteen wat ik verkeerd heb gedaan.

Iemand nog suggesties voor een low fat alternatief voor room?

Blue band finesse

Ik gebruik altijd het kuipje ( niet het flesje) van 'Blue Band Finesse voor verrijken' ipv creme fraiche. Even lekker en stukken magerder. En in Indiase recepten gebruik ik
griekse yoghurt (van total (oid?) de 0% vet-variant. Die gaat niet schiften. Maar is wat zuurder dan creme fraiche.

liora

liora

10-08-2013 om 19:37

Dank

Dank je! Maar het is geen crème fraiche in het recept maar slagroom volgens mij. Toch zal ik die finesse eens proberen!

Yta Chalne

Yta Chalne

11-08-2013 om 07:34

Alpro

Alpro light soya cuisine is ook een licht en licht verteerbaar alternatief voor (kook)room. Ik gebruik het regelmatig voor pastagerechten.

liora

liora

11-08-2013 om 10:42

Yta

Ideaal!! Dank voor de tip!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.