Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Juno

Juno

12-02-2015 om 21:19

Googlewonder gezocht, ik zoek een meubel van een foto

Nog steeds druk bezig met mijn woonkamer zoek ik een dressoir. Op http://roomed.nl/een-kijkje-in-het-huis-van-een-echte-verzamelaar/ kwam ik een volgens mij leuke tegen, het gaat om de tweede en zevende foto. Het dressoir met de stalen deuren, blauw pootje en houten blad. Weet iemand uit welke periode dit komt of welke stijl dit is of nog mooier, wie de ontwerper is?

Angela67

Angela67

12-02-2015 om 22:06

google eens op . . .

"metalen dressoir jaren veertig", zit hier niet wat meer bij in die stijl?
Ik vond het niet 'fifties' genoeg, daarom jaren veertig dacht ik.
misschien kom je hiermee weer iets tegen wat weer een nieuwe zoekterm geeft.
gr Angela

Juno

Juno

12-02-2015 om 23:36

Gevonden!

Dat was inderdaad de juiste zoekterm Angela! Het is een credenza met aluminium deuren van Jean Prouvé. Helaas ver ver buiten mijn bereik.
Aan de andere kamt, als het net buiten bereik was geweest was het misschien nog veel zuurder. Jammer jammer jammer.

Kewlox

Als je zoiets dergelijks zoekt kan je ook kijken of je zo'n dressoir samen kan stellen met Kewlox.

skik

Alternatieven

Zoiets? http://www.dezweedsewinkel.nl/c-1982498/moodi-cabinets/. Met een lik zwarte verf op de deurtjes en wat donkerbruine beits op de pootjes en ombouw lijkt het er sprekend op.

Of deze: http://www.designaddict.com/buy-and-sell/minimalconceptde/Teak-Sideboard-sliding-doors-free-standing-60s-design

skik

SamS

SamS

13-02-2015 om 10:45

Of...

Misschien hebben ze bij Maisons du Monde iets wat in dezelfde stijl is... Ik vind dat ze leuke spullen hebben (niet alles, maar ze hebben erg veel), en voor heel redelijke prijzen. En het wordt zviw ook in NL bezorgd. Kwaliteit van de meubels weet ik niet, de kwaliteit van de catalogus is in elk geval prima

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.