Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Gestolen auto?

Weet iemand hoe je kunt achterhalen of een auto gestolen is? Moet je daarvoor de politie bellen?
Er staat namelijk bij ons voor de deur (in zo'n nieuwbouwbuitenwijk) al vijf maanden een auto. Slechte banden en hij ziet er steeds slechter uit. Ziet er niet uit als een wrak dat iemand wilde dumpen.

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Wijkagent

Je zou gewoon de politie kunnen bellen maar je kunt ook even kijken waar de wijkagent spreekuur houdt en daar naartoe gaan.

P

P

12-05-2013 om 14:10

Gewoon op site kijken

Hoe weet ik of een auto of ander voertuig gestolen is?

Op de website van de RDW kunt u controleren of een auto, motor, bromfiets of ander voertuig dat in Nederland een kenteken heeft gekregen, als gestolen geregistreerd staat. Zo kunt u voorkomen dat u een gestolen voertuig koopt.
Voertuiggegevens online raadplegen

Op de website van de RDW kunt u diverse externe link: voertuiggegevens raadplegen. U kunt zien of een auto of ander voertuig als gestolen geregistreerd staat. Maar ook wat de vervaldatum is voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) en wat het brandstofverbruik is van het voertuig.
http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/auto/vraag-en-antwoord/hoe-weet-ik-of-een-auto-of-ander-voertuig-gestolen-is.html

https://ovi.rdw.nl/

Jesse_1

Jesse_1

12-05-2013 om 22:16

Idd site rdw

Ik heb een tijdje terug ook hier de gemeente gebeld dat er al maandenlang een auto ongebruikt voor de deur stond. (Stond ons in de weg, dus wist ik zeker).
Binnen een week was de auto weg; stond 'ie aan de overkant van de straat . Ik vermoed dat de auto behoorde aan de demente overbuurman.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.