Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Angela67

Angela67

21-11-2015 om 14:44

echt moeilijke 3D puzzel?

Ik zoek als Sinterklaas-kadootje een écht moeilijke 3D puzzel (metaal, hout, etc.). De afgelopen jaren regelmatig kado gedaan aan vriend maar hij lost 'm echt snel op. Ik heb er zelf helemaal niets mee, dus speel er niet mee en kan het niet beoordelen.
Als voorbeeld deze site : http://www.ultragadgets.nl/contents/nl/d3_3d-puzzels.html, waar dus zowel houten als metalen opstaan.

Is er iemand die hier ook van houdt en mij kan zeggen wat echt fiks moeilijk is? Dan kan ik hem misschien dit jaar iets moeilijkers geven
gr Angela

Jamie

Jamie

21-11-2015 om 16:29

probleem

Het probleem is dat een soort relatiegeschenkensite is en dan is het niet de bedoeling dat het puzzelen weken en weken duurt.

Wij hadden vroeger een houten 3d puzzel die niemand kon oplossen, het leek op die vierkante van deze: http://www.ultragadgets.nl/contents/nl/p1442_Denkpuzzels_hout_mini.html maar ik denk dat dit een veel simpelere versie is helaas.

Jamie

Jamie

21-11-2015 om 16:31

site

Op deze site zie ik een paar puzzels staan die ook op jouw site staan maar middenbovenaan staat iets anders waar ook bij staat dat die 'echt moeilijk is'.

http://www.bulck.nl/speelgoed/3d-puzzels/

Jamie

Jamie

21-11-2015 om 16:35

meer in verdiept

Die site die ik net gaf heeft echt wel mooi spul van Cast. Dat merk geeft ook de moeilijkheidsgraad aan op de verpakking.

Deze is vier: http://www.ultragadgets.nl/contents/nl/p316_radix-castpuzzle.html

Deze is vijf: http://www.ultragadgets.nl/contents/nl/p28_nadenk-puzzel.html

Deze is zes: http://www.ultragadgets.nl/contents/nl/p311_Cast_chain_puzzel.html

Angela67

Angela67

21-11-2015 om 21:50

ja dit wordt het betere werk

dank voor je tips, ik was al achter het woord 'game rank' gekomen, als maat van moeilijkheid.
ik ga eens even een hele gemene moeilijke uitkiezen zodat hij de hele maand december onder de pannen is . . . .
gr Angela

Grappig

Wij hadden vroeger een vriend die die puzzels ontwerpt, o.a. voor Cast. Overigens ook een heel goed idee voor zoon voor de Sint, dus dank!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.