Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Lex8

Lex8

20-07-2017 om 11:35

Deurmat op vloerverwarming?

Hi, wij leggen op de benedenverdieping vloerverwarming aan. In de hal bij de voordeur willen we over de gehele vloer een deurmat (ca. 120 x 140). Dat moet wel, omdat daar een luik naar de kruipruimte zit. Bestaan er deurmatten die geschikt zijn voor vloerverwarming of kunnen we daar beter een radiator laten zitten?

Yaron

Yaron

20-07-2017 om 20:36

Luik

Op de plek van het luik zit toch geen vloerverwarming, lijkt mij sowieso geen probleem.

Jasmijn

Jasmijn

21-07-2017 om 11:19

wat zou het uitmaken?

Als je in de woonkamer vloerverwarming hebt, dan leggen mensen toch ook bijvoorbeeld in de zithoek voor de gezelligheid nog een kleed neer? Dat kan gewoon hoor. De warmte wordt door het kleed wel iets minder goed doorgelaten, maar verder geen probleem.

rode krullenbol

rode krullenbol

21-07-2017 om 12:53

Mijn idee

Met vloerverwarming onder de deurmat droogt modder sneller op. Dit heeft als voordeel dat het sneller en makkelijker is weg te halen met de stofzuiger!

lennest

lennest

24-07-2017 om 13:28

deurmat

Wij hebben vloerverwarming en bij de voordeur een mat over het luik van de kruipruimte. De vloerverwarming in de hal is nog nooit aan geweest, het is nog niet nodig geweest en de hal mag best fris zijn. Wij hebben meerdere circuits in huis en iedere ruimte heeft z'n eigen thermostaat. In de huiskamer ligt een groot kleed op de vloer omdat dat zoveel gezelliger is dan een kale tegelvloer. Lekker hoor zo'n warm kleed. De vloerverwarming is onze hoofdverwarming, wij hebben geen radiators in huis en het gaat prima, ook met kleed.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.