Huis, Tuin en Keuken
mix
10-07-2013 om 22:42
Danish blue invriezen?
ik heb een bakje danish blue kaas gekocht, maar het is teveel om in 1 keer te gebruiken in een gerecht. Kun je het restant invriezen?
liora
11-07-2013 om 09:42
Ehh
Die kaas is al beschimmeld en kun je lekker laten doorschimmelen... Invriezen niet nodig!
Serra
11-07-2013 om 11:10
Gedaan
Wij hebben ooit een kilo danish blue gekocht en in porties ingevroren. Inmiddels alles weer ontdooid en op. Er is me niets raars opgevallen... Dus ja, ik geloof dat het wel kan.
mix
11-07-2013 om 15:44
Oke dan
ga ik het dit keer invriezen en bij het volgende bakje laat ik het in de koelkast staan Ben momenteel alleen dus had echt teveel
Triple
11-07-2013 om 17:58
Structuur
Ik denk dat de structuur wat kan veranderen door invriezen. Dat merk je dan alleen als je het na ontdooien op een toastje doet ofzo. In warme gerechten (pizza, spinazie, soep, pastasaus ooi) merk je er niks van.
Verstuurd met de Ouders Online iPhone app
mix
11-07-2013 om 19:45
Mooi
want nu was het om te snoepen, een klein stukje, de rest gaat door de bloemkool/gehaktschotel volgende week
Reageer op dit bericht
Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.