Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Maaike

Maaike

09-12-2012 om 00:02

Chocoladefondue 2e keer?

Vandaag chocoladefondue gemaakt van 2 chocoladeletters (!), gesmolten in warme slagroom.
Maar we hebben best veel over.

Kan ik dit morgen opnieuw opwarmen? Ik heb geen magnetron.
Of kan ik het beter in een ander lekker toetje verwerken. Hebben jullie goede ideeën?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
koentje

koentje

10-12-2012 om 14:41

Hhhhhhhhmmm

ijsje met warme chocosaus!!!

Of ...

Laten stollen in de koelkast in ijsblokjesvorm. Kan je steeds een blokje oplossen in warme melk, dan heb je chocomelk. Misschien zelfs lekker als bonbon?

Maaike

Maaike

11-12-2012 om 15:11

Bedankt wil en koentje!

Dat zijn allebei goeie ideeën!
Maaike

Vraagje

Was het eigenlijk weer gestold of was het zacht gebleven? Vraag ik me af omdat er dus slagroom bij was gedaan.

Maaike

Maaike

14-12-2012 om 14:54

Vonda

Het was gewoon gestold. Ik heb het in de koelkast bewaard.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.