Huis, Tuin en Keuken
Maaike
09-12-2012 om 00:02
Chocoladefondue 2e keer?
Vandaag chocoladefondue gemaakt van 2 chocoladeletters (!), gesmolten in warme slagroom.
Maar we hebben best veel over.
Kan ik dit morgen opnieuw opwarmen? Ik heb geen magnetron.
Of kan ik het beter in een ander lekker toetje verwerken. Hebben jullie goede ideeën?
Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
wil40
10-12-2012 om 22:50
Of ...
Laten stollen in de koelkast in ijsblokjesvorm. Kan je steeds een blokje oplossen in warme melk, dan heb je chocomelk. Misschien zelfs lekker als bonbon?
Vonda
14-12-2012 om 13:20
Vraagje
Was het eigenlijk weer gestold of was het zacht gebleven? Vraag ik me af omdat er dus slagroom bij was gedaan.