Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Vera*

Vera*

03-02-2012 om 09:41

Bruine bonen te weken, nu bevroren

Ik dacht eens een poging te doen om bruine bonensoep te maken en heb vannacht de bonen te weken gelegd en heb de pan in de schuur gezet.
Nu blijkt het ook daar gevroren te hebben en was er ijs met bonen in plaats van water met bonen in de pan.
Als de boel eenmaal ontdooit is zou ik er dan nog gewoon soep van kunnen maken?

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Dat denk ik wel. Volgens mij, maar misschien heb ik het mis, worden bonen juist zoeter als er vorst overheen is gegaan.
Lekker zeg, bruinebonensoep. Dat is lang geleden dat ik dat heb gegeten. Ik weet niet waar je woont Vera, maar als je aan echte Koster droge worst kunt komen is dat wel heel zalig om bij in de soep te koken (na het koken in fijne plakjes snijden en terug in de soep).

Ja hoor

Natuurlijk kan dat.
Groet,
Miriam Lavell

Vera*

Vera*

03-02-2012 om 10:02

Mooi

Dan kan ik straks de pan op het vuur zetten.

koentje

koentje

03-02-2012 om 11:59

Hahahaha

slimme actie Vera!! Lekker zoet bruine bonen zoet. Oh, nee; hOnger maakte bruine bonen zoet!

koentje

koentje

03-02-2012 om 12:00

Uhhh tweede ...

zoet, is soep

Vera*

Vera*

04-02-2012 om 10:53

Het was niet lekker maar dat lag aan het recept

Ik had van internet een recept voor bruine bonensoep en dat was niet lekker.
Je moest de bruine bonen pureren (makkelijk voor dochter) maar alleen die kleur al deed je aan diarree denken. Ondanks veel kruiden was het niet lekker.
Wie heeft er wel een lekker recept?

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.