Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

MM.

MM.

17-10-2011 om 09:16

Broeken voor lange magere jongen van 14

Zoon, lengte ca. 1.85, is nog in de groei, gewicht net boven de 50 kilo, kortom: een en al lange dunne armen en dito benen, geen billen, geen taille maar wel goed gezond Past de smalste versie van maat 182 C&A-spijkerbroek maar dan moet je wel het elastiek flink aantrekken.
Waar vind ik broeken die passen, liefst zonder elastiek of riem? Zijn er webwinkels die supersmalle maten verkopen?
Hij zal toch niet de enige zijn...

Groet MM

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Hier zelfde probleem

met een dochter van ruim 8 die zo smal is dat ook de skinny slimfit broeken te wijd zijn.

Nu draagt ze dus vaak broeken die in lengte maat veel te kort zijn maar met laarzen erover heen gaat het wel. Heel af en toe vinden we een broek die wel heel smal valt. Bijvoorbeeld bij de H&M hebben we een broek gevonden deze zomer die pastte, maar de keer erop dat we er zijn is dat model dan weer niet te vinden.

Het is dat ze groeit en dus telkens nieuwe kleren nodig heeft anders zou ik broeken laten innemen (is geloof ik 15 euro per broek, ze moeten dan de taille innemen).

carolien

carolien

17-10-2011 om 09:56

Hier ook

Onze zoon is dan nog maar 11, maar ik heb dit probleem ook al jaren. Ook erg lange dunne benen en totaal geen bil, buik, heup. Onze zoon heeft ook wel wat ondergewicht overigens. Ik kan af en toe slagen bij C&A en toevallig gisteren bij V&D de broek van het merk SOHO.
Vorig jaar kon ik ook een broek vinden bij Esprit en ik heb zelfs een broek besteld bij Jako-o. Die was erg prijzig, maar zit echt als gegoten. Of ze in de maat van jouw zoon daar nog iets verkopen betwijfel ik, maar je zou kunnen kijken (is wel Duits).
Ik heb voor de zomer bij toeval een goede broek gevonden van Outfitters Nation, die ook wel past. Ik moet ook wel bij alle broeken het elastiek goed aantrekken overigens. Voor mij is het ook echt een missie om een broek te scoren. Het gaat allemaal niet even snel en makkelijk. Gelukkig heeft hij nu dus weer wat liggen. Succes hoor!!

mari39

mari39

17-10-2011 om 10:32

Van horen zeggen

heb ik begrepen dat Garcia ook wel voor dat soort kids broeken verkoopt,, zelfs in lengtemaat 38. Ik heb met mijn zoon geen ervaring daarmee (nog niet, maar sta er niet van te kijken als dat gaat gebeuren), maar een hele lange en dunne jongen uit de straat(ik schat zo'n 1,95+ en echt mager) koopt in Jeanscentre altijd zijn spijkerbroeken van dat merk,aldus zijn moeder.
Garcia heeft een eigen webwinkel meen ik en ook de wehkamp verkoopt dit merk.

MM.

MM.

17-10-2011 om 10:36

Goeie tips!

Vooral Jeanscentre/Garcia, daar kom ik normaal nooit, ik ga zeker kijken. Meer tips blijven welkom natuurlijk. Ook voor niet-spijkerbroeken.
Groet MM

Manda

Hier onlangs voor zeer dunne dochter een jeanslegging gehaald, van Name It, bij Wehkamp. Mooie dikke stof, dus je ziet niet dat het een legging is, zijkant gerinpeld, donkerblauw, ook lang, tot op de voet, staat geweldig. Voor de zekerheid een kleine maat genomen, Name It valt niet klein.

Yura

Yura

18-10-2011 om 10:56

Gap.eu

Was altijd al een fan van de gap, goeie spijkerbroeken voor een redelijke prijs en smalle modellen. Meestal nam echtgenoot een paar mee als hij in Engeland was. Van de week voor het eerst online besteld. Dinsdagavond besteld en donderdag was het er al voor niet meer verzendkosten dan bij een Nederlandse webwinkel. Zoon en dochter dragen dan het model superskinny, zoon moet dan nog wel het elastiek aantrekken en de pijpen zitten dan niet strak zoals je bij skinny verwacht, maar gewoon normaal. Strak vind ik ook niet mooi bij een jongen. De kindermaten gaan niet tot heel erg lang, dus ik denk dat jou zoon dan naar de herenmaat toe moet, daar heb je ook een model skinny en op de size chart kun je zien voor welke tailleomvang die geschikt is. De herenmaten zijn wel een stuk duurder, meestal ben ik voor de kinderen nu tussen de 15 en 25 pond kwijt (is vaak sale), de herenmaat is nu 55 pond, maar misschien is er ook wat in de sale.

ik

ik

18-10-2011 om 21:38

Smalle broeken

Vroeger, heel lang geleden, woog ik 47 kg met mijn nog steeds huidige lengte van 1.78. Ik kocht spijkerbroeken (Lois) in de maat 24-25 met een lengte van 36, destijds bij jeans centre, toen de beste spijkerbroekwinkel in town. nu weeg ik wat meer (nou ja, wat? zeg maar gerust veel meer) dus ik weet niet of dit soort spijkerbroeken er nog steeds zijn. Verder weet ik dat in de plaats Enter in Drenthe een kledingzaak zit, gespecialiseerd is in kleding voor mensen die in een normale winkel bijna niks kunnen kopen. Een vriend van ons is ruin twee meter en erg slank, hij slaagt daar altijd. Weet even niet hoe de winkel heet maar internet is je grote vriend!

Verstuurd met de Ouders Online iPhone app.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.