Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

Rafelkap

Rafelkap

21-03-2014 om 19:25

beschermrubber voor houtwerk

Onze grote fiets past net, maar ook maar net, door de gang. Er zijn daar dus nu nogal wat beschadigingen in het houtwerk (m.n. bij de trap)
En omdat het houtwerk wel weer eens gedaan moet worden, maar ik niet aan de gang wil blijven dacht ik eraan om op bepaalde plekken beschermrubbers oid aan te brengen. Als ik er dan weer tegenaan stoot moet het mooi blijven.

Rubber is natuurlijk zwart, maar het mooiste zou wit zijn. Wit rubber, bestaat dat eigenlijk wel?

Wie denkt met me mee wat ik hiervoor kan gebruiken en waar koop ik dit???

Jasmijn

Jasmijn

21-03-2014 om 19:41

wat linkjes

Ik heb wat linkjes voor je:

http://www.rubbermagazijn.nl/collectie/pakkingmateriaal/plaatrubber-wit/2778_wit_nitril-plaatrubber-wit-fda-5mm-1-4-mtr-breed.html

http://www.damenrubber.nl/assortiment/groothandel/rubber/51/67/11088/rubberplaten_en_matten/rubberplaat/nbr%20(nitril)/nbr_(nitril).html

http://www.marskramer.nl/toiletmatten-badmatten/ons-merk-antislip-douchemat-met-noppen.html?PathCatalog=NL_toilet_matten

En zoals je in het laatste linkje ziet kwam ik bij het zoeken naar 'wit rubber' ook bij douchematten terecht. Wellicht is dat het simpelste en het goedkoopste om te kopen. Ik heb zelf goede ervaringen met dingen vastplakken met montagekit, dat plakt bijna alles vast.

Succes!

zomaar gedachte

Zou je op wit rubber niet heel snel zwarte vegen krijgen (bijvoorbeeld van je handvaten op het stuur)?

Praktisch

Je hebt van die tapijtplinten, kun je die misschien gebruiken, eentje boven en eentje onder, en daartussen een randje vinyl?
Viniel is in alle kleuren te koop.

Tapijtplinten worden normaliter als overgang gebruikt van tapijt naar vinyl.

Rafelkap

Rafelkap

22-03-2014 om 16:29

Bedankt!

Ik had me eerder al suf gegoogeld maar hier kom ik verder mee! Ik kijk ook nog even naar de goedkopere opties, klinkt ook allemaal interessant. Bedankt!

(ik was al bang dat het zo'n rare vraag was dat er geen reacties zouden komen)

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.