Huis, Tuin en Keuken Huis, Tuin en Keuken

Huis, Tuin en Keuken

oregano

oregano

22-02-2012 om 21:01

Behandeling schoonheidsspecialiste puistjes

Mijn dochter wil graag een keer een schoonheidsbehandeling ivm puistjes op gezicht en rug. Leek me leuk om haar dit kado te geven voor haar verjaardag (samen met een pip badjas Ik heb even op google gekeken maar zie zoveel, wie weet waar ik op moet letten met uitkiezen of heeft iemand een tip in Groningen?
Bedankt oregano

Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
mijk

mijk

23-02-2012 om 12:26

Ik heb heel goede ervaring

met Janny meter. Is heel luxe praktijk met hoog verwengehalte maar ze is ook gewoon goed! Weet alleen niet of ze Acnbehandelingen doet. Maar een behandeling bij haar is in ieder geval echt een cadeautje!

Mijk

Lynna

Lynna

23-02-2012 om 13:39

Mijn dochter

Ik woon helemaal niet bij je in de buurt, maar mijn dochter van 16 heeft indertijd gezocht naar een schoonheidsspecialiste die speciale tienerbehandelingen doet (tegen een lagere prijs). En dat zijn er bij ons in het dorp al 2. Dus misschien kun je daarop zoeken? Dochterlief vindt het heerlijk......

Aagje Helderder

Aagje Helderder

24-02-2012 om 18:15

Ik zou

eens kijken of je ziektekostenverzekering een acne -behandeling vergoedt. Wij mogen voor €200,- per kalenderjaar per persoon acne-behandeling laten doen. Voorwaarde is dat we ofwel naar een huidtherapeut gaan, ofwel naar een schoonheidsspecialiste met bepaalde qualificaties: anbos geregistreerd en bepaalde aanvullende acne aantekening. Sommige verzekeringen vragen geen verwijzing, andere wel.
Dochter en ik gaan naar een huidtherapeut. Voor €200,- kunnen we iets van zes behandelingen laten doen. Een enkele behandeling heeft ook niet zo veel resultaat, het effect zit m in de continuiteit. Moet wel zeggen dat t niet zo uitgebreid is als bij de schoonheidsspecialist, wil je echt t verweneffect dan moet je een uitgebreidere behandeling hebben.
Aagje

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.