Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Tiepmiep

Tiepmiep

24-09-2015 om 09:03

Nog steeds oorsuizen na uitspuiten

Gistermiddag heeft de huisarts mijn oor uitgespoten. Ik had last van een ruis/ brom. Er zat wat oorsmeer. Helaas werd ik vvanmorgen wakker met nog meer herrie in mn oor. Ik hoor er wel mee , maar tegen sommige geluiden kan ik niet, dan hoor ik een echo in mn oor op een hoge piepfrequentie ( weet niet zo goed uit te leggen). Ik word er wel wanhooig van. Is het normaal dat een oor zo doet na uitspuiten? Het is er niet beter op geworden.

marie

marie

24-09-2015 om 12:01

zit nog water in?

Wat ik me zo kan bedenken is dat er nog water in de gehoorgang zit en dat kan heel vervelend zijn. Ik denk dat je toch even terug moet naar de huisarts en je anders door moet laten verwijzen naar de KNO-art, ook vanwege het oorsuizen.

Verder heb je wellicht wat aan deze informatie?
http://www.kno.nl/index.php/patienten-informatie/oor/oorsmeer/
http://www.kno.nl/index.php/patienten-informatie/oor/oorsuizen/

Wikke

Wikke

24-09-2015 om 18:04

laat even

Laat even controleren op dit:
http://www.tinnitus.nl/over-tinnitus.html
Er zijn, ik meen op youtube of op specialistische sites ook wel voorbeelden van die geluiden te vinden die je kunt waarnemen, zodat je kunt vergelijken.
In elk geval morgen weer even terugbellen.

Eko

Eko

24-09-2015 om 18:13

Ook

Ik had dat laatst ook. Eerst 'n brom, daarna 'n fluit en uiteindelijk een piep. En bij geluid begon m'n oor hard te fluiten (en ook als ik zelf praatte). HEEL irritant, vooral 's nachts was het hinderlijk. Uiteindelijk was het na 'n week of 2 weer helemaal over. Ik ben er niet voor naar de huisarts geweest, waarschijnlijk was het 'n virusje of heel lichte oorontsteking.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.