Gezondheid Gezondheid

Gezondheid

Goudvis

Goudvis

15-06-2016 om 09:09

botox bij zenuwtrek?

Ik heb een soort tic met mijn wenkbrauwen. De hele tijd gaan ze op en neer, vooral als ik gespannen ben. Het ziet er niet uit!! Het is een zenuwtic ofzo, ik heb zelf niet door dat die dingen op en neer gaan. Niet optrekken maar tjaktjaktjak, achter elkaar.
Ik heb al geprobeerd er op te letten, ik laat me er op aanspreken als ik het doe. Dan kan ik het kennelijk stoppen maar even later doe ik het weer.
Nu zei een collega dat ik het lam kon leggen met botox. Niet mijn eerste voorkeur, maar zoals nu gaat het ook niet stoppen.
Iemand die hier ervaring mee heeft? Het gaat me dus niet om de rimpels , maar als iemand daar ervaring mee heeft met Botox is dat ook interessant.

evenzo

evenzo

15-06-2016 om 09:33

ja!

Mijn vader had dat met zijn oog dat hij steeds dichttrok. Zeg maar soort knipoog de hele tijd. Ook zenuwtrekje. Al jaren krijg hij daarvoor botox injectie. Het werkt heel goed. Het enige nadeel ervan is dat het lastig doseren is in het begin, dus de eerste paar keer had hij een beetje een hangoog. Bij jou zit het hoger dus ik weet niet of je dat dan echt goed zou zien als de dosering iets teveel is zeg maar.
In het begin ging hij regelmatig ( 2 x per jaar?) voor een spuit maar dat wordt steeds minder. Misschien dat de zenuwtrek uiteindelijk toch een beetje verdwijnt omdat de zenuw steeds lam ligt.

Goudvis

Goudvis

15-06-2016 om 09:36

Dank voor je snelle reactie. Waar laat je vader dat doen? Is dat particulier?
Ik hoop ook dat tijdelijk lamleggen na een tijdje zorgt dat die tic verdwijnt. Dat kan dus wel.

evenzo

evenzo

15-06-2016 om 12:31

ziekenhuis

Volgens mij gewoon in het reguliere ziekenhuis. Ik zal es vragen bij watvoor specialist. Ik denk neuroloog

Goudvis

Goudvis

16-06-2016 om 21:19

dank je wel

Ik heb een afspraak gemaakt voor een intake bij een privékliniek. Ik denk dat ik dan het snelste geholpen ben.
Zo te zien zijn hier weinig mensen aan de botox

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.