Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Lees ook op
kim

kim

06-10-2015 om 11:00

tenenlopen

Hallo,

Mijn dochtertje is 21 maanden. Ze loopt echt op het puntje van der teentjes. Dit heeft ze met allebei der voetjes gedaan. Een voetje kan ze sinds 2 mndjes plat zetten. Het andere voetje lukt haar met geen mogelijkheid. Waardoor ze ook niet los kan lopen en staan. Ze loopt wel achter een loopwagentje en langs dingen af. Ze is nu in behandeling bij de fysio. Die gaf aan dat haar achillespees verkort was en ook haar hamstring. Zij geeft nu het advies om allebei haar beentjes in het gips te laten zetten. Heeft iemand hier ook ervaring mee???

grtjes Kim

Krullevaar

Krullevaar

06-10-2015 om 20:58

geen ervaring

Maar geeft de fysio dan niet ook het advies om e.e.a. door een specialist te laten beoordelen? Goed dat de fysio signaleert, maar er moet dan ook iets mee gebeuren.

Er is van alles mogelijk en vaak is het beter om zo vroeg mogelijk met een evt. behandeling te beginnen. Maar wellicht is er niks aan de hand en maak je je zorgen om niks.

Kortom, ik zou er even een arts naar laten kijken.

anewor

anewor

21-12-2015 om 20:24

loopt ze?

Kleine van een vriendin begon met 19 mnd een poging te doen tot lopen.. ze luep ook heel erg op de tenen. Dit is vanzelf over gegaan.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.