Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Lees ook op

Dit is lotus

Hoi allemaal Dit is onze Lotus van.1,5 en.asjeblieft ze heeft zo uw stem nodig het is een klik op een knop

Heeeel erg bedankt
https://martvisser.ionline.nl/details/1016#_=_

Angela67

Angela67

28-08-2014 om 20:42

waarom heeft ze de stem nodig?

is ze ziek?! is het ernstig?!?
gr Angela

Egel

Egel

28-08-2014 om 20:49

Nee ze verkopen hun dochter

Nee hoor Angela, ze proberen hun dochter gewoon te verkopen. 200 euro.
Een dochter , hoera, er wacht een leven vol pronken met het uiterlijk. En die ouders maar te koop lopen. En het op een forum gooien voor nog meer onbekende stemmen, ten koste van anderen.
Ze heeft het zó nodig! Wat kan een meisje anders ten slotte.
Daar gaat haar leven.
Mijn klik krijgt ze niet. Verkoop maar aan een ander.

Ely

Ely

28-08-2014 om 21:33

Wat ik met enig klikken terug vind

Is dat Lotus opgegeven is om Mart Vissers 'mini muze' te worden. Wat niet wegneemt dat ze wellicht ook ziek is oid en dit daarom misschien extra belangrijk is?

tja

Mart Visser is samen met V&D op zoek naar zijn Mini Muze. Is jouw dochter de ideale kandidaat? Aarzel niet en upload een foto waar jij en je dochter samen op staan en verzamel zoveel mogelijk stemmen door jouw inzending te delen met al je vrienden en familie op Facebook, Twitter en/of e-mail. De 50 inzendingen met de meeste stemmen worden uitgenodigd voor de volgende ronde.

Ontvangen jij en je dochter een uitnodiging, dan verschijnen jullie zaterdag 20 september in Eindhoven of zondag 21 september in Utrecht voor een jury met Mart Visser. Je dochter wordt ter plekke van top tot teen door een professioneel team gestyled en op de foto gezet om een verbluffende indruk bij Mart Visser achter te laten.

Uit alle deelnemers kiest Mart Visser vervolgens per castingdag een Mini Muze. De uiteindelijke winnares(sen) neemt deel aan de fotoshoot voor de V&D kerstcampagne, wint een modellencontract en een cadeaukaart t.w.v.
€ 200. De nummers 2 en 3 van iedere castingdag ontvangen een cadeaukaart t.v.w. € 100.

Doe jij ook mee?

nou nee

daar is OO niet voor toch?

Mikke

Mikke

29-08-2014 om 09:25

Griebels

Een 'mini-muze'... daar hebben ze vast lang over moeten brainstormen :S Ongelooflijk dat mensen hun kind hiervoor lenen!

en daarbij

Toch even op de site gekeken, en Lotusje bungelt ergens hopeloos in de middenmoot, zo te zien, de top-tien heeft vele malen meer stemmen dan zij.

Jammer, je zal de blitse kleren voor je uk zelf moeten aanschaffen.

groeten,

Temet

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.