Nieuw: Ontdek nu alle events en workshops bij jou in de buurt op het Ouders Eventplatform
Dreumes- en Peutertijd Dreumes- en Peutertijd

Dreumes- en Peutertijd

Lees ook op
Elvira

Elvira

03-03-2014 om 09:38

Carnaval met 3.5 jaar (tips gevraagd)

Wij zijn door vrienden van ons uitgenodigd om vanmiddag en morgen met hun carnaval te gaan vieren in Bergen op Zoom. Nu gaat onze dochter van 3 en half ook mee. We twijfelen een beetje of ze het wel leuk gaat vinden (stil staan, kroegen enz.) Heeft er iemand ervaring en tips waar we moeten aan denken met een kind van 3 en half?

Tijgeroog

Tijgeroog

03-03-2014 om 10:03

Komt goed

De meeste kinderen vinden carnaval erg leuk. Dansen op de muziek, lekker spelen met andere kinderen. Veel kroegen hebben 's middags springkussens ofzo staan. Afentoe geef je ze wat te drinken of snoep (gezond eten komt later wel weer), ze spelen met de confetti en serpentines die op de grond liggen. (Plastic zakje mee!) Zelf confetti of serpentines krijgen is ook erg leuk. In Bergen op Zoom heb je morgen de optocht, die is ook erg leuk.
Bij ons zit het probleem niet in of de kinderen carnaval wel leuk vinden, maar dat mama er niets aan vindt...

Vergeet je vitrages en lampenkappen niet, om je te verkleden.

Tijgeroog

Tijgeroog

03-03-2014 om 10:20

Ohja

En er staat me vaag bij dat er vandaag kindercarnaval in Bergen is, dat schijnt daar ook heel leuk te zijn, en dan is er zeker ook genoeg te doen voor je dochter.

Elvira

Elvira

06-03-2014 om 07:25

Bedankt

Tijgeroog bedankt voor de tips, het was een erg leuke bijzondere ervaring, carnaval (vastenavond noemen ze het daar) te vieren in Bergen op zoom. En inderdaad op gezond eten en hygiëne moet je het met die dagen ook niet zo nauw nemen

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.